0481 376 529 hvob@outlook.com

Misschien is de woning waar u woont te groot voor u geworden, doordat de kinderen de deur uit zijn? Of krijgt u moeite met het traplopen en het onderhouden van uw woning en tuin? Zou u wel graag wat kleiner en het liefst ook gelijkvloers willen wonen? Het ‘Van Groot naar Beter’ label biedt u de kans om als eerste te reageren op woningen die aan uw wensen voldoen. Sommige woningen worden met voorrang aangeboden op Entree. U herkent deze woningen aan een oranje balk op de foto van de woning die staat geadverteerd op Entree. 

We vertellen u graag waar u aan moet voldoen en hoe het werkt.

U kunt het voorrangslabel ‘Van Groot naar Beter’ aanvragen als: 

·       U 55 jaar of ouder bent. 

·       Uw huishouden uit maximaal 2 personen bestaat (geen inwonende kinderen). 

·       U een woning huurt van Vivare of één van de andere deelnemende woningcorporaties*. 

·       Uw huis minimaal 3 slaapkamers heeft en minimaal 65m2 is. 

·       Uw huis een sociale huurwoning is. 

 Hoe werkt het?

Als u voldoet aan deze voorwaarden en ingeschreven staat bij Entree, is het simpel! Stuur een e-mail naar klant@vivare.nl met het verzoek om het ‘Van Groot naar Beter’ label toe te voegen aan uw inschrijving.

Ontdek de Verhuiscoaches in Gelderland!

Wilt u hulp bij de verhuizing? In de provincie Gelderland staan verhuiscoaches voor u klaar! Ontdek wat zij voor u kunnen betekenen op de website.

 *De deelnemende woningcorporaties zijn: Vivare, Oosterpoort, Portaal Arnhem en Nijmegen, Talis, Volkshuisvesting Arnhem, Waardwonen, Woonstichting Gendt, Woonwaarts en Woonzorg Nederland