0481 376 529 hvob@outlook.com

Spreekuur

Het HvOB spreekuur is iedere 3e donderdag van de maand van 19:00 tot 20:00 uur op het HvOB kantoor aan de Verdistraat 27a in Elst.

U kunt uw vragen en/of klachten ook mailen via onderstaand adres (met een cc naar de HvOB) klant@vivare.nl of via de website www.vivare.nl.

LET OP!!! Wij kunnen uw klacht pas behandelen als deze eerst is ingediend bij Vivare en u een kopie van de klacht bij HvOB heeft bezorgd. Als de klacht niet afdoende en/of helemaal niet is afgehandeld neem dan contact op met HvOB middels het email adres hvob@outlook.com.

U kunt ons ook telefonisch bereiken onder nummer (0481) 376529. Wordt er niet opgenomen dan krijgt u het antwoord apparaat. Spreek vervolgens uw boodschap in (vermeld wel uw naam en telefoonnummer). Wij bellen u zo snel als mogelijk terug.

Met ingang van 2024 houdt Vivare weer een wekelijks inloopspreekuur in Elst. Iedere woensdag van 14.30 uur tot 15.30 uur bent U welkom op het kantoor van de HvOB, Verdistraat 27a te Elst.

Hoe wordt u lid en wat kost het: 

Als u lid wilt worden, vul dan het formulier in, stuur een e-mail met daarin uw naam en adres of neem telefonisch contact met ons op. U krijgt dan een aanmeldings kaartje thuis gestuurd. De contributie bedraagt € 0,50 per maand .   

Huurdersvereniging Over-Betuwe is een onafhankelijke vereniging met eigen statuten en is dus geen verlengstuk van de Woningcorporatie Vivare. Deze pagina valt geheel onder de verantwoordelijkheid van huurdersvereniging Over-Betuwe.