0481 376 529 hvob@outlook.com

Wat we doen

Welkom in Elst

Ieder jaar onderhandelt het bestuur van de huurdersvereniging met de directie over tal van zaken, o.a. over het huurbeleid.

Belangrijkste onderwerp is natuurlijk de jaarlijkse huurverhoging. Regelmatig bespreekt de huurdersvereniging met de corporatie hoe huurders betrokken worden bij het beheer en onderhoud van hun woningen en hun woonomgeving. Bij problemen of vragen over de verhouding tussen woningcorporatie Vivare en u of een bewonersgroep in uw buurt, kunt u voor advies altijd terecht bij de huurdersvereniging.

Ook staan wij open voor al uw vragen en opmerkingen omtrent het wonen in uw buurt. Waar mogelijk helpen wij u, of verwijzen wij u naar anderen die dat nog beter kunnen.

De huurdersvereniging is aangesloten bij de Nederlandse Woonbond. Hierdoor kan de Woonbond het belang van huurders op landelijk niveau bij de politiek behartigen.

Iedere 3e donderdag van de maand houden wij spreekuur in ons kantoor Verdistraat 27a, 6661 AN te Elst van 19.00 tot 20.00 uur.

Hoe wordt u lid en wat kost het: 

Als u lid wilt worden, vul dan het formulier in, stuur een e-mail met daarin uw naam en adres of neem telefonisch contact met ons op. U krijgt dan een aanmeldings kaartje thuis gestuurd. De contributie bedraagt € 0,50 per maand .   

Huurdersvereniging Over-Betuwe is een onafhankelijke vereniging met eigen statuten en is dus geen verlengstuk van de Woningcorporatie Vivare. Deze pagina valt geheel onder de verantwoordelijkheid van huurdersvereniging Over-Betuwe.